Μονοκάμπι, 83300 Ικαρία
amaxada@gmail.com

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Κάντε κράτηση με την Adventure Cars

Κερδίστε χρόνο κάνοντας κράτηση ηλεκτρονικά με e-mail ή τηλεφωνικά για το όχημα που επιθυμείτε να νοικιάσετε κατά τις διακοπές σας στην Ικαρία, πριν έρθετε στο νησί!

Μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων που διαθέτουμε. Απλά επιλέξτε το αυτοκίνητο της προτίμησής σας, προσθέστε οτιδήποτε επί πλέον (παιδικά καθίσματα κλπ) ή ασφάλιση, συμπληρώστε όλες τις λεπτομέρειες και εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα, προσφέροντάς σας περισσότερο χρόνο για να σχεδιάσετε τις τέλειες διακοπές!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε διαθέσιμες ειδικές προσφορές για αυτοκίνητα όλο το χρόνο. Επίσης, θα γνωρίζετε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου από  την Adventure Cars.

Έτσι, μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι έχουμε ήδη φροντίσει την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας και έχετε πραγματικά πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία! Βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στις διακοπές σας στην Ικαρία!

Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις κρατήσεων

Όταν φτάσετε στην Ικαρία, ένα μέλος της ομάδας της Adventure Cars θα είναι στο σημείο παραλαβής για να σας παραδώσει το όχημα που επιθυμείτε με το όνομά σας. Από εσάς θα χρειαστούμε μόνο την ταυτότητά σας ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο και την άδεια οδήγησής σας για την ταυτοποίηση. Μπορείτε να παραλάβετε ή να παραδώσετε το αυτοκίνητο οπουδήποτε στο νησί (λιμάνια, αεροδρόμιο, ξενοδοχείο), όλη μέρα, δωρεάν.

Ηλικιακά όρια
    • Ελάχιστη ηλικία ατόμου για κράτηση αυτοκινήτου : 21 έτη με έγκυρη άδεια οδήγησης.
    • Για άτομα άνω των 79 ετών, απαιτείται επανέκδοση της άδειας οδήγησής για να μπορέσουν να κάνουν κρατήσεις αυτοκινήτων.

Πρόσθετοι οδηγοί
Επιτρέπονται επιπρόσθετοι οδηγοί δωρεάν στο ίδιο όχημα, με ελάχιστη ηλικία για αυτούς τα 23 έτη.
Οι πρόσθετοι οδηγοί πρέπει να έχουν άδεια οδήγησης τουλάχιστον 1 έτους.
Πολιτική καυσίμων
Τα οχήματα πρέπει να επιστρέφονται με γεμάτη τη δεξαμενή καυσίμου: Όπως ακριβώς παραδόθηκαν. Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση ανάλογα με την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική των υγρών καυσίμων.
Τρόποι πληρωμής
Η Adventure Cars δέχεται τους ακολουθους τρόπους πληρωμής:

  • Καταθέσεις μετρητών
  • Καταθέσεις  σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πιστωτικές κάρτες: VISA, Mastercard,Maestro, UnionPay, AMEX
Προπληρωμένες Ενοικιάσεις | Προκαταβολές | Ακυρώσεις
Παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.
Φόροι | Φ.Π.Α
Όλες οι τιμές μας περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και Φ.ΠΑ 24%
Επιτρεπόμενα χιλιόμετρα
Η Adventure Cars προσφέρει στους πελάτες απεριόριστα χιλιόμετρα χωρίς επιπλέον χρέωση εντός Ικαρίας.
Παιδικό κάθισμα
Παρέχεται δωρεάν με την ενοικίαση του οχήματος, κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης.
Πρόστιμα Κ.Ο.Κ
Ο ενοικιαστής είναι υπόχρεος για κάθε πρόστιμο από παράβαση του Κ.Ο.Κ., το οποίο θα προκύψει κατά την περίοδο ενοικίασης.

Συχνές ερωτήσεις

Τί έγγραφα θα χρειαστώ για να ενοικιάσω ένα αυτοκίνητο?

Για να μπορείτε να οδηγείτε νόμιμα αυτοκίνητο στην Ελλάδα πρέπει να κατέχετε αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ, που θα συνοδεύει μια έγκυρη άδεια οδήγησης εκδοθείσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο νόμος είναι πολύ αυστηρός και δεν μπορείτε να οδηγήσετε αυτοκίνητο στην Ελλάδα χωρίς τα συγκεκριμένα έγγραφα. Εάν δεν έχετε στην κατοχή σας κάποιο από αυτά τα έγγραφα, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται να ενοικιάσετε αυτοκίνητο από την εταιρία μας. Για την ενοικίαση οχήματος από την εταιρία μας, πρέπει να υποβάλλετε έγκυρη άδεια οδήγησης για κάθε εγγεγραμμένο οδηγό. Η άδεια οδήγησης πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα έτος πριν από την ημερομηνία ενοικίασης. Η ελάχιστη ηλικία για την ενοικίαση αυτοκινήτου είναι τα 21 έτη. Επίσης, είναι απαραίτητο να έχετε πιστωτική κάρτα στην κατοχή σας, έτσι ώστε να δεσμευτεί το απαραίτητο ποσό ως εγγύηση.

Από πού μπορώ να παραλάβω και να παραδώσω το όχημά μου?

Με έγκαιρη συνεννόηση με την Adventure Cars, μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε μέρος του νησιού επιθυμείτε (λιμάνια, αεροδρόμιο, ξενοδοχεία). Επίσης είναι εφικτό, εάν επιθυμείτε, να το παραδώσετε σε διαφορετική τοποθεσία από την τοποθεσία παραλαβής του. Παρακαλώ να σημειώσετε ότι ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις.

Πώς μπορώ να ακυρώσω ή να τροποποιήσω την κράτησή μου?

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας, θα απευθυνθείτε στο γραφείο μας στα τηλέφωνα 22751 10085, 6945205227 ή στο email: amaxada@gmail.com και θα σάς ενημερώσουμε εάν υπάρχουν ακυρωτικά έξοδα κράτησης (εξαρτάται πόσο νωρίς θα ακυρώσετε την κράτησή σας και σε ποια περίοδο απευθυνόταν η κράτηση αυτή).

Μπορώ να παρατείνω τη διάρκεια ενοικίασης του οχήματός μου?

Είναι δυνατή η παράταση ενοικίασης, εφόσον απευθυνθείτε άμεσα στο γραφείο μας και υπάρχει διαθέσιμο το όχημα για τις ημέρες που θέλετε.

Τί είδους ασφαλιστική κάλυψη περιλαμβάνεται?

Στις τιμές ενοικίασης περιλαμβάνεται:

– Ασφάλιση αστικής ευθύνης προς τρίτους
– Φ.Π.Α.

Τί θα κάνω αν χρειαστώ οδική βοήθεια?

Για όλη τη διάρκεια της ενοικίασης εμείς στην Adventure Cars είμαστε δίπλα σας για να ανταποκριθούμε σε ότι χρειαστείτε. Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ή σε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να μας καλέσετε άμεσα, προκειμένου να βοηθήσουμε δίνοντάς σας τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις.

Με ποιούς τρόπους μπορώ να πληρώσω?

Η Adventure Cars δέχεται τους ακολουθους τρόπους πληρωμής:

  • Καταθέσεις μετρητών
  • Καταθέσεις  σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πιστωτικές κάρτες: VISA, Mastercard,Maestro, UnionPay, AMEX

Μπορώ να πάρω παιδικό κάθισμα?

Μπορείτε να σας παράσχουμε δωρεάν ένα παιδικό κάθισμα, αρκεί να το ζητήσετε έγκαιρα κατά την διάρκεια της κράτησής σας, ώστε να εξασφαλίσετε την διαθεσιμότητά του.