Μονοκάμπι, 83300 Ικαρία
amaxada@gmail.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Διεύθυνση

  Μονοκάμπι, Ικαρία 83301

  Τηλέφωνα

  [+30] 22751 10085 |

  [+30] 6945205227

  Φαξ

  [+30] 22751 10085

  E-mail

  amaxada@gmail.com

  Η έδρα του γραφείου μας  βρίσκεται στο χωριό Μονοκάμπι, λίγα μέτρα  από το ξακουστό φελλόδεντρο.

  Το ωράριο λειτουργίας είναι 09:00-14:00 και 17:00-21:00.

  Τα αυτοκίνητά μας εξυπηρετούν όλο το χρόνο και όλο το νησί. Στο αεροδρόμιο της Ικαρίας στην περιοχή του Φάρου,                                                                 στα δύο λιμάνια Εύδηλος και Άγιος Κήρυκος, στα τοπικά ξενοδοχεία και καταλύματα.

  Καλώς ήρθατε στην Ικαρία

  Η Adventure Cars σας καλωσορίζει στην Ικαρία, ένα ανεξερεύνητο και φιλόξενο νησί στο Αιγαίο Πέλαγος. Το όνομά της προήλθε από το μύθο του Ίκαρου και του Δαίδαλου. Είναι γνωστή για τη μακροζωϊα των κατοίκων της, ως μια από τις ΜΠΛΕ ΖΩΝΕΣ του κόσμου.

  Η Ικαρία έχει μια πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά και άγρια ​​φυσική ομορφιά, που προσελκύουν τους επισκέπτες όλων των ηλικιών, από όλο τον κόσμο! Πρόκειται για ένα ορεινό νησί με ​​πράσινες κοιλάδες που καταλήγουν στη θάλασσα και με εξωτικές παραλίες που συνθέτουν μια γοητευτική ατμόσφαιρα.

  Για τους λάτρεις της φύσης, υπάρχουν όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας να διασχίσετε, ενώ προσφέρονται όλο το χρόνο πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες, όπως σερφ, καταδύσεις και οινογνωσία.

  Όταν έρθετε στο νησί, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε ένα παραδοσιακό πανηγύρι, να γευτείτε τοπικές λιχουδιές και να πιείτε ντόπιο κρασί.

  Για περισσότερες πληροφορίες και ιδέες για το ταξίδι σας στην Ικαρία, επισκεφθείτε τον τοπικό ταξιδιωτικό οδηγό www.visitikaria.gr.

  Εμείς στο Adventure Cars σας περιμένουμε για το επόμενο ταξίδι σας στο νησί του Ικάρου!